Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de carne de cerdo limpia, en cubos, semi congelada (vea el consejo)
- 100 g de col blanca, en trozos y sin tallo
- 40 g de cebollín
- 5 g de jengibre, fresco y pelado
- 2 hongos shiitake secos, hidratados en agua tibia y escurridos
- ½ cdita de sal fina
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 1 cdita de salsa de soya
- 1 cdita de azúcar refinada
- 1 cdita de salsa de ostión
- ⅛ cdita de polvo de 5 especias
- 1 cda de fécula de maíz
- 1 cdita de aceite de ajonjolí
- pan al vapor, 1 receta completa (ver receta)
- 1100 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 781 kJ / 186 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rollitos de roast beef rellenos de mozzarella y jitomate
2 Std. 30 Min
Panes al vapor
40min
Dumplings de camarón (Xia jiao)
1 Std. 15 Min
Nachos Thai
45min
Kipe charola
1 Std. 30 Min
Pastel de hojuelas de maíz Thermomix
2 Std. 30 Min
Pan al vapor relleno de cerdo (Nikuman)
2h
Fatayer con queso y menta
1 godz. 5 min
Pan plano libanés
3 Std. 20 Min
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1h 35 min
Panes al vapor rellenos de cerdo (Baozi)
2h 10min
Gyoza (dumplings)
1 Std. 30 Min