
Urządzenia i Akcesoria
Pudín de pan de muerto y cajeta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
15 porciones
Składniki
Pudín
-
4 panes de muerto chicos
-
750 g de leche
-
6 huevos
-
250 g de cajeta
Salsa de cajeta
-
80 g de azúcar
-
200 g de crema (min 30% de grasa)
-
1 cda de fécula de maíz
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
241 kcal /
1012 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DE MI COCINA A TU COCINA
59 Przepisów
Meksyk
Meksyk