Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pudín
-
4
panes de muerto, chicos
lub 2 panes de muerto, medianos - 750 g de leche
- 6 huevos
- 250 g de cajeta
Salsa de cajeta
- 80 g de azúcar
- 200 g de crema (min 30% de grasa)
- 1 cda de fécula de maíz
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1012 kJ / 241 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flan de queso crema
4 Std.
Volteado de piña
1 Std. 30 Min
Natilla
2 godz. 30 min
Crema pastelera
10min
Flan de pueblo español
1 Std.
Garabateado de frambuesa y chocolate blanco
2 godz. 30 min
Crema pastelera
10min
Panqué de nuez
50 Min
Pastel de tres leches
3h
Mousse de mango
15min
Pudín de pan
3h
Bizcocho de almendras
30 min