Urządzenia i Akcesoria
Pudín de pan de muerto y cajeta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
15 porciones
Składniki
Pudín
-
2 panes de muerto, medianos4 panes de muerto chicos
-
750 g de leche
-
6 huevos
-
250 g de cajeta
Salsa de cajeta
-
80 g de azúcar
-
200 g de crema (min 30% de grasa)
-
1 cda de fécula de maíz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
7 g
Kalorie
1012 kJ /
241 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DE MI COCINA A TU COCINA
59 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Ganache de chocolate
15 min
Pudín de pan
3 godz.
Gelatina de Tequila
1 godz. 30 min
Brazo gitano de café
2 godz. 30 min
Natilla de café
40 min
Pudín de arroz (Rizogalo)
1 godz. 10 min
Tiramisú de limón
6 godz. 30 min
Pastel de cajeta
1 godz. 10 min
Mil hojas de higos
45 min
Pastel imposible al vapor
2 godz. 40 min
Rollo de guayaba
2 godz. 30 min
Pannacotta con salsa de mango
4 godz. 30 min