Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 650 g carne de vaca s/ osso cortada em pedaços
- 1400 g água
- 15 g sal grosso
- 1 folha de louro
- 2 pés de salsa
- 50 g cenoura
- 50 g cebola
- 10 g aipo
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 933.6 kJ / 223.2 kcal
- Białko
- 35.5 g
- Węglowodany
- 2.9 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 1608.4 mg
Alternatywne przepisy
Guisado de vitela, cogumelos e pimentos
8h 30min
Frango picante com batatas e molho de coentros
4 Std. 30 Min
Feijão-branco em molho de tomate, bacalhau a vapor e custard de laranja
55 min
Peixe assado com ervas do Mediterrâneo - TM6
45 min
Café de saco
5min
Katsu Schnitzel com batata assada, salada de couve, molho de wasabi e aneto
50 min
Frango satay com abóbora, brócolos e espelta
50 min
Menu: Frango de citronela com arroz e sopa de legumes
Brak ocen
Polvo grelhado com batata
2h 45 min
Salada Picada
10min
Salmão com molho árabe
1 Std. 40 Min
Bolo floco de neve
4 Std.