Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de chocolat noir 85% de cacao, détaillé en morceaux
- 4 - 6 dattes medjool dénoyautées et coupées en deux
- 100 g de myrtilles
- 100 g de glaçons (opcjonalnie)
-
400
g d'eau de coco
lub 400 g d'eau - 1 c. à soupe de graines de lin dorées
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 2 - 3 pincée de piment en poudre
- piment séché en flocons, pour la finition (opcjonalnie)
- noix de coco râpée, pour la finition (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1008.1 kJ / 241 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 35.3 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.9 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 112.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gyozas grillés aux épinards et sauce sweet chili
1 Std. 25 Min
Chou fermenté
48h 30min
Sweet Home - B
1 Std.
Salade de poulet, pêches et épinards aux noix
20min
Bellini
5 min
Tempeh
48h
Pipe rigate au kimchi et au fromage
50 Min
Café à la pistache
25 Min
Limonade à la fraise
10 Min
Pain apéritif noir aux lardons, oignons, tomates séchées et béchamel
1 Std. 30 Min
Jus de fraises
10 Min
Gaufres aux lentilles corail et au bleu
45min