Urządzenia i Akcesoria
Talerz krojonych owoców z cytrynowo-miodowym dressingiem (TM6, TM7)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1500 g
Składniki
-
½ ananasa, świeżego obranego, bez twardych części, pokrojonego na kawałki, które zmieszczą się w szerokiej części podajnika
-
¼ - ½ arbuza pokrojonego na kawałki, które zmieszczą się w szerokiej części podajnika
-
2 banany dojrzałe, twarde
-
20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
30 g miodu
-
1 gałązka mięty, świeżej tylko liście, plus dodatkowa ilość do dekoracji
-
owoce jagodowe, świeże np. borówki, maliny, truskawki, do podania (ok. 400 g)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1500 g
Sód
25.6 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
3952.1 kJ /
944.6 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
31.5 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
241.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chrust z ziemniaków (TM6, TM7)
25 min
Tarta z różami z jabłek (TM7, TM6)
2 godz. 50 min
Wrapy z warzywami i sosem ziołowym (TM6, TM7)
45 min
Sałatka z truskawkami, burratą i bazyliowym pesto (TM6, TM7)
20 min
Ziemniaczane wieżyczki z parmezanem i tymiankiem (TM6, TM7)
55 min
Mizeria z grubo krojonych ogórków (TM6, TM7)
10 min
Gratin z ziemniaków (TM6, TM7)
50 min
Mizeria z cienko krojonych ogórków (TM6, TM7)
10 min
Pieczone marchewki z miętą i tymiankiem (z osłoną noża miksującego 2.0)
30 min
Obieranie czosnku (z osłoną noża miksującego 2.0)
5 min
Niemiecki brunch
1 godz. 15 min
Łódeczki z galaretką truskawkową
4 godz. 40 min