Urządzenia i Akcesoria
Asian cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
Cucumber salad
-
Chinese cabbage (wombok) (approx. 650 g), thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges to fit through feeder tube½
-
red capsicum (approx. 190 g), cut into 1–2 wedges, seeds and membranes removed1
-
continental cucumbers unpeeled and trimmed1 - 2
-
carrot peeled and trimmed1
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
fresh mint leaves only1 sprig
Dressing
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
garlic clove1
-
fresh long red chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)1
-
tamari gluten free (see Tips)1 ½ tbsp
-
shiro (white) miso paste1 tsp
-
lime juice50 g
-
coconut sugar3 tsp
-
Japanese pickled ginger cut into julienne50 g
-
fresh coriander leaves only
-
roasted unsalted peanuts3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
316.2 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
342 kJ /
81.8 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Jalapeño Cornbread with Maple Butter
Brak ocen
Ribs Kaldereta
Brak ocen
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 min
Pistachio Butter
15 min
Blue Cheese Dressing
10 min
Vegan 'pulled pork'
20 min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min
Vegan Caesar dressing
5 min