Flatbread met peer en geitenkaas

Flatbread met peer en geitenkaas

4.0 2 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz.
6 porties

Składniki

Deeg
  • olijfolie plus extra om in te vetten
    15 g
  • water
    110 g
  • verse gist
    10 g
    1 ½ tl gedroogde gist
  • broodbloem plus extra om te bestuiven
    200 g
  • zout
    ½ tl
Topping
  • peren (bijv. Conference of Comice)
    3
  • citroen alleen sap
    1
  • geitenkaas zacht (bv. Chavroux®)
    225 g
  • slagroom (ong. 48% vet)
    80 g
  • zwarte peper, gemalen of naar smaak
    2 snuifjes
  • walnoten, gehalveerd (opcjonalnie)
    1 - 2 el
  • honing
    2 el

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Białko 11.7 g
Kalorie 1632 kJ / 390 kcal
Tłuszcz 20.3 g
Węglowodany 37.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...