Urządzenia i Akcesoria
Flatbread met peer en geitenkaas
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz.
6 porties
Składniki
Deeg
-
olijfolie plus extra om in te vetten15 g
-
water110 g
-
1 ½ tl gedroogde gistverse gist10 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven200 g
-
zout½ tl
Topping
-
peren (bijv. Conference of Comice)3
-
citroen alleen sap1
-
geitenkaas zacht (bv. Chavroux®)225 g
-
slagroom (ong. 48% vet)80 g
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak2 snuifjes
-
walnoten, gehalveerd (opcjonalnie)1 - 2 el
-
honing2 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
11.7 g
Kalorie
1632 kJ /
390 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Węglowodany
37.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pompoen & Peer
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Lookbrood met vegan kaas
Brak ocen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Brak ocen
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 min
Gefermenteerde frambozensiroop
128 godz. 10 min
Honingraat
1 godz. 30 min
Noten bolognese
35 min
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12 godz. 15 min
Paprika's in zoetzure saus
30 min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 min
Aromatische kipcurry
1 godz.
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min