Urządzenia i Akcesoria
Geroerbakte noedels met groenten
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porties
Składniki
Groenten saus
-
teentjes knoflook gepeld en geplet2
-
extra vergine olijfolie30 g
-
courgettes ongeschild, in fijne reepjes (5 cm lang)200 g
-
wortel in fijne reepjes (5 cm lang)150 g
-
selderstengel (ong. 50 g), in stukken1
-
ui overlangs gesneden40 g
-
verse champignons in schijfjes200 g
-
prei in fijne ringen50 g
-
fijn zout1 snuifje
-
sojasaus30 g
Noedels
-
water1000 g
-
fijn zout1 el
-
glasmie (Chinese vermicelli)100 g
-
verse sojascheuten100 - 150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
5.5 g
Kalorie
618 kJ /
148 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
3.8 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lekker en licht
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Garnituur van courgette
30 min
Hornazo
Brak ocen
Pizzarolletjes met worst
1 godz. 20 min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 godz.
Harde pistachekoekjes
45 min
Bessenjamtaart
2 godz. 35 min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 godz. 15 min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 godz. 35 min
Taart van pindakaas en chocolade
1 godz. 20 min
Geroerbakte groenten
10 min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 min