
Urządzenia i Akcesoria
Perca com crosta de café
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 doses
Składniki
-
café em grão10 g
-
pão de véspera30 g
-
paprika fumada½ c. chá de
-
sal mais 3 pitadas p/ temperar½ c. chá de
-
pimenta mais 3 pitadas p/ temperar½ c. chá de
-
chalota60 g
-
alho1 dente de
-
manteiga20 g
-
azeite10 g
-
ervilhas200 g
-
batata cortada em pedaços (2 cm aprox.)200 g
-
água350 g
-
caldo de legumes em pó1 c. chá de
-
filetes de perca (3-4 filetes aprox.)700 g
-
óleo p/ fritar4 c. sopa de
-
sumo de limão1 c. sopa de
Wartości odżywcze na 4 doses
Kalorie
1854 kcal /
7757 kJ
Białko
156.8 g
Tłuszcz
90.8 g
Węglowodany
100.3 g
Błonnik
18.3 g
Tłuszcz nasycony
17.7 g
Sód
2237.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Café
21 Przepisów
Portugalia
Portugalia