Popietas de trucha en salsa de mostaza

Popietas de trucha en salsa de mostaza

4.5 4 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 20 g de aceite de oliva
  • 1 diente de ajo
  • 170 - 200 g de puerros (solo la parte blanca) en rodajas de 1 cm
  • 8 filetes de trucha fresca sin piel ni espinas espolvoreados con sal y pimienta
  • 100 g de caldo de verduras
  • 1 pellizco de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 100 g de nata (35% de grasa)
  • 15 g de mostaza de Dijon
  • 1 - 2 cucharadas de estragón fresco picado
    1 - 2 cucharadas de cebollino fresco, picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 563.8 mg
Białko 181.9 g
Kalorie 6036 kJ / 1443 kcal
Tłuszcz 70.7 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 19.2 g
Węglowodany 8.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...