Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa tártara
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 - 15 g de pepinillos en vinagre (escurridos)
- 10 - 15 g de cebollitas en vinagre (escurridas)
- 10 g de alcaparras (escurridas)
- 1 huevo duro
- 200 g de mayonesa
Pescado empanado
- 40 g de harina de trigo
- 100 g de pan rallado
- 2 huevos
- 4 - 5 cucharadas de aceite de oliva
- 6 filetes de merluza fresca (de aprox.120-150 g)
Montaje
- 6 hojas de lechuga
- panes de hamburguesa
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1603 kJ / 383 kcal
- Białko
- 45.8 g
- Węglowodany
- 10.7 g
- Tłuszcz
- 16.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.7 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 271.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nuggets de merluza
30 min
Bastones de merluza
30 min
Hamburguesas de pollo con puré de patatas
40 Min
Tortilla al horno con guisantes
30 min
Hamburguesa de pollo con jalapeño y lima con smash de maíz
1 godz. 15 min
Ragout de pollo
45 Min
Pollo marinado con puré de patatas
13h
Enchiladas de carne en hoja de lechuga
1h 30 min
Smash burger con beicon y cheddar
30 min
Lubina con salsa griega
15 Min
Empanadillas de maíz y beicon
2h 30 min
Hamburguesa de ternera rellena de jalapeños y cheddar
30 min