Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para pelar)
- 1 cucharadita de tomillo seco
- ½ cucharadita de ajo en polvo
- ¼ de cucharadita de pimentón
- ¼ de cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 800 g de zanahorias en trozos de 5 cm
- 1100 g de agua
- 6 - 8 hojas de menta fresca para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 673 kJ / 160 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 19.8 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 295.1 mg
Alternatywne przepisy
Galette de calabacín y tomate
1 godz. 30 min
Tallarines especiados
50min
Pasta integral con verduras y pesto de tomate
1 godz.
Yogur con ciruela en Varoma
13h 10min
Jardinera de verduras a la menta
40 min
Chips de verduras al horno
2 godz.
Carpaccio de rabanitos con pescado
30 min
Masa de pan básica
1 godz.
Jengibre (Pelar)
5min
Ensalada templada de patata (Pelar)
45 min
Dientes de ajo (Pelar)
5min
Espuma de fresas
5min