Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chalota en mitades
- 30 g de mantequilla
- 50 g de azúcar moreno
- 15 g de crema de balsámico
- 200 g de setas frescas variadas, en trozos
- 15 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 1 lámina de masa de hojaldre rectangular (aprox. 30x40 cm)
- 100 g de queso gorgonzola
- 1 huevo batido
- 1 cucharada de semillas de sésamo negro
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2324 kJ / 555 kcal
- Białko
- 14.2 g
- Węglowodany
- 45.4 g
- Tłuszcz
- 36.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.4 g
- Błonnik
- 23.9 g
- Sód
- 742.1 mg
Alternatywne przepisy
Cogollos con salmón y vinagreta de almendras
20 Min
Bolitas de queso con frutos secos
30 phút
Saquito de camembert
30 phút
Tartaletas de pollo thai
50min
Crujientes de queso brie con arándanos
50min
Bisque de langostinos a la vainilla
1 Std.
Tarta de queso de cabra y tomates cherry
1 Std.
Minitartaletas de espinaca y alcachofa
20 Min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45min
Strudel de champiñones y espinacas
1h 30 phút
Frittata de calabacín con ricota
40min
Galette crujiente de salmón y queso
1 Std.