Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de avellanas
- 75 g de azúcar
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de chocolate con leche en trozos
- 50 g de chocolate blanco en trozos
- 100 g de leche entera
- 75 g de aceite de girasol
- 2 láminas de masa de hojaldre, cuadradas
- 1 huevo batido
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1442 kJ / 344 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 24.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.3 g
- Błonnik
- 14.6 g
- Sód
- 100.5 mg
Alternatywne przepisy
Bizcochitos de chocolate rellenos
1 Std. 15 Min
Tarta trenza rellena de cerdo
40min
Pastelitos de galleta, crema y chocolate
3 Std.
Rollo de chocolate
3h 15min
Minirrosquillas americanas (doughnetes)
3 Std.
Tarta de queso y chocolate al vapor
1 Std.
Trenza de leche
2 Std. 30 Min
Triángulos de chocolate
4h 30min
Bizcocho de plátano con costra crocante
1 Std.
Bizcocho de leche condensada
1 Std.
Boston cream pie
3 Std.
Bizcocho de manzana y canela
1 Std. 15 Min