Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 hojas de gelatina
- 300 g de nata
- 100 g de leche
- 20 g de café solo
- 75 g de azúcar glas
- ½ cucharadita de vainilla líquida
- 1 - 2 cucharadas de cacao en polvo (con o sin azúcar)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 754 kJ / 180 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 11.7 g
- Tłuszcz
- 14.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 23 mg
Alternatywne przepisy
Crème brûlée de chocolate blanco
3u. 15min
Croquetas de pulpo a la gallega
9 Std.
Crème brûlée de cava con bizcochos savoiardi
Brak ocen
Panna cotta de té matcha
6 Std. 10 Min
Vasitos de mascarpone, uvas y galletas Lotus®
1h
Crema fría de turrón
1 Std. 10 Min
Bocaditos de limón y almendra
5h 15 min
Magdalenas de leche condensada
30min
Cheesecake tricolor
4 godz. 30 min
Crema de galletas al caramelo
4 Std. 15 Min
Tarta esponjosa de limón
3 Std.
Pastel rápido de queso al caramelo
4h 20min