Urządzenia i Akcesoria
蒜蓉蒸秋葵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
蒜头30 克
-
新鲜红辣椒4 支
-
辣椒油1 茶匙
-
生抽30 克
-
蚝油10 克
-
糖1 茶匙
-
水 按步骤操作530 克
-
秋葵 去头,切小段250 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2 g
Kalorie
324 kJ /
77 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
辣味中国
70 Przepisów
Chiny
Chiny