Urządzenia i Akcesoria
南瓜米粉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
蒜头10 克
-
油30 克
-
干的虾米20 克
-
猪肉丝60 克
-
酱油30 克
-
盐1 茶匙
-
米粉 洗净,剪成2段300 克
-
南瓜 去皮,切粗丝400 克
-
罐装油浸金枪鱼 沥干40 克
-
水600 克
-
芹菜 切末30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
14.93 g
Kalorie
2083 kJ /
497 kcal
Tłuszcz
11.55 g
Węglowodany
86.05 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny