青辣椒炒五花肉

青辣椒炒五花肉

4.6 11 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
3 人份

Składniki

  • 食油
    30 克
  • 蒜瓣
    4 个
  • 五花肉,去皮 ,切片
    250 克
  • 豆瓣酱
    12 克
  • 新鲜青辣椒 去籽,切片
    6 条
  • 1 茶匙
  • 酱青
    1 茶匙
  • 辣椒干 浸软,切段
    2 条

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 130 mg
Białko 10 g
Kalorie 2424 kJ / 579 kcal
Tłuszcz 54 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 18 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...