Urządzenia i Akcesoria
菠萝排骨
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
猪小排 ,切块(4公分),利用厨用纸巾拍干500 克
-
酱青10 克
-
黑酱油1 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
食油10 克
-
莫里斯凤梨肉 切丁(2公分)150 克
-
番茄酱70 克
-
糖10 克
-
酸梅酱 ,自制或市售10 克
-
蚝油10 克
-
草莓 去蒂,切半,装饰用3 - 4 粒
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
712 mg
Białko
27 g
Kalorie
1059 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
新春料理我最牛
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy