苦瓜咸菜汤

苦瓜咸菜汤

4.3 4 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
5 人份

Składniki

  • 2200 克
  • 猪颈骨 切块(4 公分)
    400 克
  • 咸菜 洗净,浸泡30分钟,切成3公分长
    250 克
  • 红萝卜 切片
    50 克
  • 苦瓜 切条(1 公分),去核
    250 克
  • 咸水梅 去核
    1 粒
  • 黄皮洋葱 切块
    80 克
  • 新鲜姜
    3 片
  • 枸杞
    20 克
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 419 mg
Białko 23 g
Kalorie 941 kJ / 225 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...