Urządzenia i Akcesoria
苦瓜咸菜汤
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
5 人份
Składniki
-
水2200 克
-
猪颈骨 切块(4 公分)400 克
-
咸菜 洗净,浸泡30分钟,切成3公分长250 克
-
红萝卜 切片50 克
-
苦瓜 切条(1 公分),去核250 克
-
咸水梅 去核1 粒
-
黄皮洋葱 切块80 克
-
新鲜姜3 片
-
枸杞20 克
-
盐1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
419 mg
Białko
23 g
Kalorie
941 kJ /
225 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中式慢炖经典
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy