Urządzenia i Akcesoria
南瓜小米椰浆烩饭
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
3 人份
Składniki
-
小米100 克
-
短粳米150 克
-
南瓜 去皮去籽,切小块150 克
-
椰浆180 克
-
糖20 克
-
香草豆荚½ 支
-
水160 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
16.3 mg
Białko
8 g
Kalorie
1846.7 kJ /
441.3 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
76.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
爱吃烩饭
10 Przepisów
Chiny
Chiny