Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 95 g de sucre en poudre
- 35 g de cassonade
- 4 œufs
- 20 g de farine de blé
- 80 g de chocolat au lait
- 40 g de chocolat pâtissier au caramel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1676.7 kJ / 402.7 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 36.5 g
- Tłuszcz
- 25.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.2 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 52.5 mg
Alternatywne przepisy
Gâteau chocolat-café meringué
1 Std. 10 Min
Fondant au chocolat
40min
Tarte amandine aux poires
2h 30min
Gâteau aux pommes
1h
Petits gâteaux coulants chocolat et fleur de sel
25min
Petits moelleux pistache, glaçage chocolat
45min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40min
Pâte à crêpe vanillée
1 Std. 40 Min
Quatre-quarts aux pépites de chocolat
55min
Coulant au chocolat
40min
Gâteau moelleux au chocolat
40min
Crumble pommes-framboises
50min