Fondant aux deux chocolats
TM6 TM5

Fondant aux deux chocolats

4.3 (76 ocen)

Składniki

  • 120 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
  • 95 g de sucre en poudre
  • 35 g de cassonade
  • 4 œufs
  • 20 g de farine de blé
  • 80 g de chocolat au lait
  • 40 g de chocolat pâtissier au caramel

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1676.7 kJ / 402.7 kcal
Białko
5.8 g
Węglowodany
36.5 g
Tłuszcz
25.7 g
Tłuszcz nasycony
15.2 g
Błonnik
0.5 g
Sód
52.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy