Fondant aux deux chocolats

Fondant aux deux chocolats

4.3 79 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions

Składniki

  • 120 g de beurre coupé en morceaux et un peu pour le moule
  • 95 g de sucre en poudre
  • 35 g de cassonade
  • 4 œufs
  • 20 g de farine de blé
  • 80 g de chocolat au lait
  • 40 g de chocolat pâtissier au caramel

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 402.7 kcal / 1676.7 kJ
Białko 5.8 g
Tłuszcz 25.7 g
Węglowodany 36.5 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 15.2 g
Sód 52.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...