Salmón mosaico al vacío

Salmón mosaico al vacío

4.5 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz. 30 min
6 raciones

Składniki

  • 600 - 700 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas (ver sugerencia)
  • 2 cucharaditas de sal
  • 10 g de algas variadas deshidratadas en trozos
  • 1500 g de agua
  • 30 g de zumo de limón
  • 6 - 8 cubitos de hielo
  • 50 g de frambuesas
  • 20 g de huevas de salmón
  • 50 g de grosella roja
  • 10 g de brotes (guisantes, alfalfa, rábano, etc.)
  • 1 cucharadita de sal en escamas

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 265 kcal / 1111 kJ
Białko 23.7 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Sód 1175 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...