Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de queso parmesano en trozos
- 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 600 g de nata líquida
- 2 huevos
- 800 g de tomate tamizado
- 10 g de aceite de oliva
- 400 g de lentejas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
- 1 cucharada de hierbas provenzales secas
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 250 g de espaguetis (crudos)
- 150 g de pimiento rojo en juliana
- 100 g de salami en lonchas
- 50 g de queso rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2667 kJ / 637 kcal
- Białko
- 20.6 g
- Węglowodany
- 45.7 g
- Tłuszcz
- 42.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.4 g
- Błonnik
- 7.1 g
- Sód
- 710.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas pardinas con compango
2 Std. 50 Min
Espaguetis carbonara
25min
Solomillo con salsa de pimienta, judías verdes y gratén de patatas (Al vacío)
2h 30 min
Limonada
5 Min
Arroz a la cubana
40min
Lentejas estofadas
3h
Crema de calabacín
35min
Lasaña boloñesa
1h 30min
Brócoli y patatas con salsa de queso
30min
Tarta de manzana de la abuela (Apple pie)
1h 10min
Tortilla de patata al vapor con cebolla dorada
1h 30min
Bizcocho de chocolate con base crujiente de sarraceno
1h 10min