Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di zucchero
- 150 g di petits-beurre, tagliati a metà
- 50 g di pistacchi non salati sgusciati
- 100 g di nocciole
- 100 g di cioccolato al latte, a pezzi
- 150 g di olio di cocco (ad es. Palmin), a pezzi
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao), a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 10156 kJ / 2426 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 184 g
- Tłuszcz
- 176 g
- Błonnik
- 20.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone in crosta di pesto con risoni ai funghi porcini
Brak ocen
Cantucci al cioccolato con pistacchi
2h
Treccia alla pancetta con germogli di cipolla
2h 10 min
Risotto alla milanese
30p
Vin brûlé
20min
Torta soffice al cioccolato e caffè
1 Std. 20 Min
Capuns grigionesi
35p
Blinis
1óra
Focaccia croccante
2h 10 min
Pollo con curry alla giapponese
55min
Pan di Spagna facile alle mele
50p
Pastéis de nata
1óra