Torta alla panna

Torta alla panna

4.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 pezzi

Składniki

Impasto
  • di farina e un po' di più per la superficie di lavoro
    150 g
  • di burro freddo, a pezzi, e un po' di più per lo stampo
    75 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di acqua
    50 g
Crema e finitura
  • di zucchero
    100 g
  • stecca di vaniglia
    ½
  • di panna (min. 30% di grassi)
    400 g
  • uova
    3
  • di farina
    2 cucchiai
  • di sale
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 390 kcal / 1621 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...