Pane di frumento e farro
TM6 TM5

Pane di frumento e farro

4.3 (3 oceny)

Składniki

  • 450 g di farina per pane, + q.b. per la lavorazione
  • 300 g di farina di farro bianca
  • 1 cubetto di lievito di birra fresco (40 g)
  • 500 g di latticello
  • 30 g di acqua + q.b. per spennellare
  • 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
  • farina per pane per la lavorazione

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
793 kJ / 189 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
37 g
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy