Pane di frumento e farro

Pane di frumento e farro

4.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz.
16 fette

Składniki

  • di farina per pane + q.b. per la lavorazione
    450 g
  • di farina di farro bianca
    300 g
  • di lievito di birra fresco (40 g)
    1 cubetto
  • di latticello
    500 g
  • di acqua + q.b. per spennellare
    30 g
  • di sale a piacere
    1 ½ - 2 cucchiaini
  • farina per pane per la lavorazione

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 189 kcal / 793 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 37 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...