Urządzenia i Akcesoria
Caramelle gommose al limone e zenzero
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
25 pezzi
Składniki
-
5 - 7 fette di zenzero fresco (2-3 mm)
-
1 cucchiaino di zucchero vanigliato
-
120 g di zucchero
-
60 g di succo di limone, spremuto fresco
-
10 fogli di gelatina
-
acqua fredda, per mettere in ammollo
-
2 - 6 gocce di colorante alimentare (opcjonalnie) giallo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
1 g
Kalorie
106 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramelle toffee
2sa
Panna cotta
6sa 15 dk
Crêpe
1sa 15 dk
Zucchero vanigliato
72sa
Crêpes
1sa 20 dk
Panini del 1° Agosto
1sa 10 dk
Croissant con ripieno di noci
1sa 40 dk
Gnocchi di patate
1sa 15 dk
Toffee al caramello salato
1sa 45 dk
Cake al limone sofficissimo
1sa 30 dk
Brezel (Cialde croccanti)
2sa 30 dk
Omini di pasta (Grittibänze)
2sa 10 dk