Galette s ratatouille

Galette s ratatouille

5.0 3 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 porcí

Składniki

Těsto
  • 150 gramů másla na kousky (1–2 cm), vychlazeného
  • 300 gramů hladké mouky plus navíc na pomoučení
  • 90 gramů studené vody
  • ½ čajové lžičky soli
Náplň
  • 350 gramů cukety neoloupané, s odstraněnými konci (2–3 cukety)
  • 350 gramů rajčat celých (viz Tip)
  • 190 gramů sušených rajčat, v oleji scezených (1 sklenice o objemu 250 ml)
  • 30 gramů vody
  • 10 gramů čerstvé pažitky nastříhané nůžkami na malé kousky (1 balení)
  • ½ čajové lžičky soli plus navíc na dochucení
  • hladká mouka na pomoučení
  • 1 špetka mletého černého pepře
  • 60 gramů parmazánu, strouhaného
  • mléko na potření
  • 10 lístků bazalky

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porci

Sód 310.9 mg
Białko 8.6 g
Kalorie 1786.3 kJ / 428.3 kcal
Tłuszcz 29.6 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 11.8 g
Węglowodany 30.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...