Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 gramů vody
- 350 gramů krůtích prsou, bez kůže, bez kostí, nakrájenýcgh na kostky 2 cm
- 250 gramů slaniny, nakrájené na kostky 1 cm
- 200 gramů kuřecích jater, očištěných
- 2 bobkové listy
- 2 kusy nového koření
- 1 houska, suchá, natrhaná na menší kousky
- 100 gramů žampiónů čerstvých, nakrájených na čtvrtky
- 100 gramů cibule, na čtvrtky
- olivový olej, na vymazání
- 20 gramů olivového oleje
- 2 vejce
- ½ - 1 čajová lžička soli
- ½ - 1 čajová lžička pepře černého, mletého
- 2 - 3 špetky muškátového oříšku, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 408 kJ / 97 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 1.7 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houbová směs na těstoviny
50 Min
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1h 20min
Kulebjaka - piroh se zelím a houbami
2 godz. 40 min
Mléčné bulky s datlemi
1 Std.
Francouzská omáčka gribiche
20min
Středomořský kuřecí koláč
50 Min
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Brak ocen
Gulášová polévka deluxe
2 Std.
Arašídová polévka
40min
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50 godz. 30 min
Drůbeží játrová paštika
6 Std. 40 Min
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24 Std. 20 Min