Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů pečené červené papriky, konzervované
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 20 gramů pomerančové šťávy, čerstvě vymačkané
- 10 gramů vody
- 2 špetky pálivé omáčky, Tabasco® (opcjonalnie)
- 130 gramů másla
-
1
čajová lžička papriky, mleté, sladké, uzené
lub 1 čajová lžička papriky, mleté - 4 žloutky
- 1 čajová lžička soli
- Wartości odżywcze
- na 1 Kompletní recept
- Kalorie
- 6954 kJ / 1659 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 173 g
- Tłuszcz nasycony
- 82 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1616 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hovězí Stroganoff
1hod.
Telecí závitky s nivou a sýrovou omáčkou
55min
Salát pro tvorbu kolagenu
40min
Rukolové pesto s avokádem a lískovými ořechy
15 min
Kaviárový krémový sýr na toastu s ředkvičkovým salátem
Brak ocen
Béarnská omáčka
20min
Pomerančový dresink s kari
5 min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1 godz. 20 min
Steaková omáčka
25min
Langoš s dipem z medvědího česneku, ředkvičkami a jarní cibulkou
1h 30 min
Drůbeží játrová paštika
6h 40 min