Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 - 200 gramů čerstvého křenu, na kousky
- 200 gramů vepřového srdce, na kousky (cca ½ srdce)
- 200 gramů vepřových jater, na plátky
- 500 gramů vepřového kolena, vykostěného, na kousky
- 200 gramů vepřové krkovice, na plátky
- sůl
- 5 kusů bobkového listu
- 10 kusů nového koření
- 20 kusů pepře, černého, celého
- 250 gramů cibule, napůl
- 1000 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2396 kJ / 572 kcal
- Białko
- 51.8 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 36.2 g
- Błonnik
- 5.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houbovo-smetanová omáčka
30min
Zelný salát s křenem
10min
Džem z rebarbory a jahod
30min
Šunková rolka
20min
Velikonoční králičí paštika
1h 25min
Bramborové knedlíky
1h 50min
Ostružinové želé
1h
Směs divokého koření
10min
Cibule plněné šunkou
Brak ocen
Huspenina
2h 25min
Hruškový dip s křenem a borůvkami
Brak ocen
Domácí nudle (zavářka)
30min