Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cocción de coliflor y patatas
- 750 g de agua
- 350 g patatas en trozos (aprox. 2-3 cm)
- 600 g de ramilletes de coliflor
Salsa de coliflor
- 30 g de zumo de limón
- 150 g de queso cremoso
- 1 cucharadita de mostaza
- 25 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 80 g de aceitunas negras
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1217 kJ / 291 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 19.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.3 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 499.3 mg
Alternatywne przepisy
Zarangollo
40min
Coliflor y brócoli gratinados con salsa de calabacín y yogur
35min
Brócoli dorado con salsa de atún
20min
Ensalada de patata y coliflor
1 godz. 30 min
Asadillo de judías verdes
40min
Coliflor gratinada
50min
Judías verdes con champiñones y beicon
30min
Menestra de verduras a la sidra
1 godz. 30 min
Habas en salsa de tomate con chalotas caramelizadas
1 godz.
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50min
Brócoli asado con puerros caramelizados
40min
Coliflor con pesto de pistachos
1 godz.