Urządzenia i Akcesoria
Vegan Rainbow Salad (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
red onions halved vertically100 g
-
cucumber unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g)1
-
red radishes200 g
-
yellow pepper cut in wedges that fit through feeder1
-
carrots200 g
-
plum tomatoes200 g
-
tinned pineapple slices drained, reserving 60 g juice140 g
-
freshly squeezed lime juice30 g
-
toasted sesame oil30 g
-
fresh chilli thinly sliced1
-
fine sea salt1 tsp
-
toasted sesame seeds2 Tbsp
-
peanuts, roasted, salted2 Tbsp
-
fresh mint leaves (opcjonalnie)10 g
-
fresh coriander leaves (opcjonalnie)10 g
-
red chilli (opcjonalnie) finely sliced, for garnishing1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
646.3 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
973.2 kJ /
232.6 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 godz.
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Chilli con Carne
40 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 min
Jersey Royal Potato Salad
40 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min
Dauphinoise Potatoes
50 min