Urządzenia i Akcesoria
Pease Pudding
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 13 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
yellow split peas225 g
-
water plus extra for soaking300 g
-
onions quartered100 g
-
fresh thyme leaves4 sprigs
-
bay leaves2
-
unsalted butter diced25 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
483.7 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
1068.7 kJ /
255.4 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
15 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
38.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mayonnaise
5 min
White Bread
3 godz.
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Soft Fresh Cheese
15 godz. 20 min
Sweet Cucumber Pickles (TM5)
48 godz. 20 min
Cauliflower Cheese Bites with Sour Cream Dip
4 godz. 15 min
Carrot, Parsnip and Turmeric Purée
30 min
Butter
5 min
Butterbean Mash with Paprika
20 min
Beer Battered Cod Bites
1 godz. 10 min
Black Pudding Scotch Eggs
50 min
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1 godz.