Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water35 oz
-
olive oil plus extra to grease½ oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
basmati rice8 oz
-
4 salmon filet, frozen, defrosted (4.5 oz ea.)salmon fillets skinless (4.5 oz ea.)4
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter½ tbsp
-
yellow onion in pieces1 oz
-
garlic clove1
-
heavy whipping cream7 oz
-
1 tsp vegetable stock pastevegetable stock cube crumbled1
-
tomato paste2 tsp
-
½ tsp dried dillfresh dill leaves only, chopped1 sprig
-
dried red chili flakes (opcjonalnie) to taste1 pinch
-
corn starch1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37.4 g
Kalorie
3933.5 kJ /
940.1 kcal
Tłuszcz
63.8 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50min
Passionfruit Cheesecake (Diabetes)
2h
U.S. Digital Flipbook #2
2h
Cali Burger with Avocado Ranch
50min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Steak au Poivre
20min
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Tomato Basil Pasta
45min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35min
Turkey Taco Meat Filling
35min