Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water35 oz
-
olive oil plus extra to grease½ oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
basmati rice8 oz
-
4 salmon filet, frozen, defrosted (4.5 oz ea.)salmon fillets skinless (4.5 oz ea.)4
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter½ tbsp
-
yellow onion in pieces1 oz
-
garlic clove1
-
heavy whipping cream7 oz
-
1 tsp vegetable stock pastevegetable stock cube crumbled1
-
tomato paste2 tsp
-
½ tsp dried dillfresh dill leaves only, chopped1 sprig
-
dried red chili flakes (opcjonalnie) to taste1 pinch
-
corn starch1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37.4 g
Kalorie
3933.5 kJ /
940.1 kcal
Tłuszcz
63.8 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Pasta
35 min
Shrimp Scampi
40 min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Lemon Garlic Salmon
2 h 20 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 min
Cutter Fermented Onions
72 h 30 min
Potato Gratin
1 h 10 min
Easy Beefy Mac and Cheese
20 min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 min
Steamed Salmon with Soy Ginger Sauce
30 min
Berry Duo
10 min
Creamy Butter Chicken
1 h