Keto Pumpkin Pie
TM6

Keto Pumpkin Pie

3.9 (13 ocen)

Składniki

Crust

  • 7 ½ oz almond flour
  • 2 tsp monk fruit sweetener, brown sugar substitute
  • ¼ tsp baking powder
  • 1 pinch salt
  • 4 oz unsalted butter, diced, chilled
  • 1 large egg

Filling

  • 15 oz pumpkin purée
  • 8 oz heavy whipping cream
  • 1 ½ oz monk fruit sweetener, brown sugar substitute
  • 3 large eggs
  • 1 tsp ground cinnamon
  • ¼ tsp ground cloves
  • ¼ tsp ground nutmeg
  • 1 pinch salt

Whipped Cream

  • 12 oz heavy whipping cream
  • 1 - 2 tsp monk fruit sweetener (opcjonalnie)
    lub 1 - 2 tsp monk fruit sweetener, brown sugar substitute (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
1901.7 kJ / 454.5 kcal
Białko
9.7 g
Węglowodany
15.2 g
Tłuszcz
43.5 g
Tłuszcz nasycony
20.6 g
Błonnik
4.1 g
Sód
102.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy