Urządzenia i Akcesoria
Toad in the hole
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 godz. 25 min
4 portions
Składniki
Yorkshire pudding
-
milk100 g
-
cold water100 g
-
eggs4
-
plain flour140 g
-
sea salt½ tsp
Roast sausages
-
vegetable oil2 tbsp
-
pork sausages pricked (see Tips)6
Gravy
-
vegetable oil20 g
-
onion cut into wedges (4 cm)200 g
-
celery cut into pieces (3 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (3 cm)100 g
-
hot water500 g
-
red wine60 g
-
tomato paste20 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
Worcestershire sauce2 dashes
-
VEGEMITE®1 tsp
-
plain flour30 g
-
frozen peas200 g
-
fresh thyme to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
728.7 mg
Białko
22.6 g
Kalorie
2333.6 kJ /
557.8 kcal
Tłuszcz
28.6 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
50.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chloe's caramel fudge
24 godz. 30 min
Yorkshire puddings
3 godz. 40 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Curried sausages
40 min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min
Macaroni carbonara
30 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min
Traditional sausage rolls
50 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min
Best lemon drizzle cake
35 min
Chewy chocolate brownies
35 min