Urządzenia i Akcesoria
Toad in the hole
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 godz. 25 min
4 portions
Składniki
Yorkshire pudding
-
milk100 g
-
cold water100 g
-
eggs4
-
plain flour140 g
-
sea salt½ tsp
Roast sausages
-
vegetable oil2 tbsp
-
pork sausages pricked (see Tips)6
Gravy
-
vegetable oil20 g
-
onion cut into wedges (4 cm)200 g
-
celery cut into pieces (3 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (3 cm)100 g
-
hot water500 g
-
red wine60 g
-
tomato paste20 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
Worcestershire sauce2 dashes
-
VEGEMITE®1 tsp
-
plain flour30 g
-
frozen peas200 g
-
fresh thyme to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
728.7 mg
Białko
22.6 g
Kalorie
2333.6 kJ /
557.8 kcal
Tłuszcz
28.6 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
50.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yorkshire puddings
3 godz. 40 min
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Bannofee Muffin
45 min
Curried sausages
40 min
Cottage pie
1 godz. 30 min
Cheese Sauce
15 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Filo chicken pie
45 min
Traditional sausage rolls
50 min
Melting moments with lemon cream
45 min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min
No fail mash potato
20 min