Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Carpaccio (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in one piece that fits in narrow part of feeder30 g
-
chestnut mushroom whole, stem removed250 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice½
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
fresh parsley leaves5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
253 mg
Białko
4 g
Kalorie
474 kJ /
113 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peking-Style Duck Pancakes
11 godz. 25 min
Mango Pomelo Sago
1 godz. 30 min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 min
Steamed Potato Tortilla (TM5)
45 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 godz. 15 min
Grated Carrot Salad (TM5)
10 min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 40 min
Dairy-free Seafood Risotto
45 min
Cullen Skink
45 min