Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Carpaccio (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in one piece that fits in narrow part of feeder30 g
-
chestnut mushroom whole, stem removed250 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice½
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
fresh parsley leaves5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
253 mg
Białko
4 g
Kalorie
474 kJ /
113 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Savoury Apero Stars
40 min
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
1 godz.
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 min
Mixed Seafood Risotto
40 min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 min
Cucumber Soup
25 min
Roasted Garlic Dip
1 godz. 15 min
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30 min
Houmous Salad Dressing
5 min
Dairy-free Dauphinoise Potatoes
1 godz. 10 min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min