Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Carpaccio (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in one piece that fits in narrow part of feeder30 g
-
chestnut mushroom whole, stem removed250 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice½
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
fresh parsley leaves5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
253 mg
Białko
4 g
Kalorie
474 kJ /
113 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Butter Board with Spinach Pesto
15 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35 min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 godz.
Lime Fruit Dressing
10 min
Orange and Poppy Seed Yoghurt Dressing
5 min
Nut Bread
1 godz. 20 min
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 min