Urządzenia i Akcesoria
Cochinita Pibil (Slow-Cooked Pork)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
pork meat diced (4 cm)1000 g
-
garlic cloves3
-
dried oregano2 Tbsp
-
sweet paprika1 tsp
-
hot paprika½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
white wine vinegar100 g
-
orange juice150 g
-
onions quartered100 g
-
oil20 g
-
lard20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35.52 g
Kalorie
1227 kJ /
293 kcal
Tłuszcz
15.19 g
Błonnik
0.38 g
Węglowodany
3.52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Koftas with Saffron Yoghurt
1 godz. 20 min
Chicken Chia Burgers
1 godz. 10 min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1 godz.
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min
Pistachio and Almond Filo Coil
1 godz. 15 min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1 godz.
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Chicken Burger with Yoghurt Sauce
1 godz.
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min
Chicken with Creamed Spinach Crepes (Metric)
1 godz. 50 min