Urządzenia i Akcesoria
Surimi Stick Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
carrots peeled250 g
-
cucumber unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g)1
-
surimi sticks (see tip)200 g
-
tinned sweetcorn drained150 g
-
mayonnaise (see tip)100 g
-
toasted sesame seeds20 g
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
549.1 mg
Białko
11.4 g
Kalorie
1412.8 kJ /
337.7 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40 min
Radish, Carrot and Coriander Salad
15 min
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 godz.
Mexican Quinoa Salad
30 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min