Biscuits secs polenta et abricots secs sans sucre ajouté

Biscuits secs polenta et abricots secs sans sucre ajouté

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
30 morceaux

Składniki

  • 100 g d'amandes blanchies
  • 200 g d'abricots secs dénoyautés
  • 3 oeufs
  • 150 g de farine de maïs bio
  • 100 g de polenta
  • 150 g de beurre en petits cubes (± 1 cm)
  • 1 c. à café d'arôme d'amande amère
  • du zeste de citron jaune non traité
  • 50 g de lait d'amande
    50 g d'eau

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 111 kcal / 461 kJ
Białko 2.3 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 9.3 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...