Urządzenia i Akcesoria
Cheese and bacon cob loaf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions
Składniki
-
cob loaf (20 cm)1
-
vintage cheddar cheese cut into cubes (3 cm)200 g
-
spring onion/shallot (approx.15 g), trimmed and cut into halves1
-
rindless bacon rashers trimmed and cut into pieces200 g
-
olive oil20 g
-
cream cheese softened and cut into pieces250 g
-
sour cream250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1100.3 mg
Białko
25 g
Kalorie
2386 kJ /
568 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
21.8 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna mornay
45 Min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
White chocolate and raspberry self-saucing pudding
1 Std.
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
Aussie meat pies
2 Std.
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min
Salted caramel slice
2 Std. 30 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Vanilla slice
26 Std. 5 Min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
ANZAC slice
1 Std. 40 Min