Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 gramů olivového oleje
- 200 gramů syrové vepřové klobásy, bez střívka, např. vinné klobásy nebo salsiccii
- 200 gramů čerstvých hub (nejlépe lišek nebo žampiónů), nahrubo nakrájených
- 2 špetky soli
- 6 vajec
- 60 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku
- 1 špetka mletého černého pepře
- 800 gramů vody
- 3 snítky hladkolisté petržele, jen lístky, nasekané, na ozdobu
- 1 jarní cibulka, na kolečka, na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 5945.8 kJ / 1421.1 kcal
- Białko
- 71.7 g
- Węglowodany
- 16.6 g
- Tłuszcz
- 118.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 42.9 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 1904.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Napa Kimchi
15h
Jalapeño marináda s citrónovou trávou a zázvorem
Brak ocen
Pečicí směs pro kakaovo-mandlový koláč
10 Min
Mořský vlk s kadeřávkem a bílými fazolemi
30min
Kokotky s polévkou s masovými kuličkami
40min
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
40min
Spaghettini s omáčkou ze slávek a srdcovek
1h 5 min
Skotská vejce s celerovo-mrkvovým salátem
50min
Žitné bulky
12h
Langoš s dipem z medvědího česneku, ředkvičkami a jarní cibulkou
1u. 30min
Losos s bramborami, brokolicí a koprovou omáčkou
1h 10min
Keftedes (řecké masové karbanátky)
Brak ocen