Sauce rose au yogourt
TM5 TM31 TM6

Sauce rose au yogourt

(Brak ocen)

Składniki

  • 5 g de baies de poivre rose
  • 200 g de betteraves cuites, coupées en morceaux
  • 200 g de yogourt grec nature
    lub 200 g de fromage blanc nature
  • ½ c. à thé de sel marin fin, non raffiné de préférence, au goût
  • 2 c. à soupe de vinaigre balsamique

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
150 kJ / 36 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy