Sauce rose au yogourt

Sauce rose au yogourt

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • 5 g de baies de poivre rose
  • 200 g de betteraves cuites coupées en morceaux
  • 200 g de yogourt grec nature
    200 g de fromage blanc nature
  • ½ c. à thé de sel marin fin non raffiné de préférence, au goût
  • 2 c. à soupe de vinaigre balsamique

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 36 kcal / 150 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...