Focaccia con pomodori ciliegino

Focaccia con pomodori ciliegino

4.3 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 pezzi

Składniki

Impasto
  • di olio extravergine di oliva per ungere
  • di acqua
    260 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
    1 cucchiaino di malto in polvere
  • di lievito di birra fresco (20 g)
    ½ cubetto
    1 bustina di lievito secco
  • di farina
    500 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
Farcitura e finitura
  • farina q.b. per spianare
  • di pomodori ciliegino tagliati a metà
    200 g
    200 g di olive, di qualsiasi varietà, denocciolate
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di acqua
    20 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 388 kcal / 1625 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 62 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 458 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...