
Urządzenia i Akcesoria
Crocchette di patate a faccina
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
46 pezzi
Składniki
-
di formaggio Emmental50 g
-
di patate a pasta farinosa sbucciate e a fette (0,5 cm)1000 g
-
di latte350 g
-
di sale2 cucchiaini
-
di burro, non salato morbido30 g
-
di noce moscata in polvere (opcjonalnie)1 - 2 pizzichi
-
uova3
-
tuorli d'uovo2
-
di semi misti a piacere60 g
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
44 kcal /
184 kJ
Białko
1.7 g
Tłuszcz
2.3 g
Węglowodany
4.5 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Sód
83.2 mg