Crocchette di patate a faccina

Crocchette di patate a faccina

5.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
46 pezzi

Składniki

  • di formaggio Emmental
    50 g
  • di patate a pasta farinosa sbucciate e a fette (0,5 cm)
    1000 g
  • di latte
    350 g
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di burro, non salato morbido
    30 g
  • di noce moscata in polvere (opcjonalnie)
    1 - 2 pizzichi
  • uova
    3
  • tuorli d'uovo
    2
  • di semi misti a piacere
    60 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 44 kcal / 184 kJ
Białko 1.7 g
Tłuszcz 2.3 g
Węglowodany 4.5 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Sód 83.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...