Torta di carote e cioccolato

Torta di carote e cioccolato

4.7 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
16 pezzi

Składniki

  • di burro morbido, a pezzi et per ungere
    250 g
  • di carote a pezzi (3 cm)
    300 g
  • di cioccolato fondente a pezzi (3 cm)
    150 g
  • di farina bianca
    300 g
  • di zucchero
    300 g
  • di mandorle tritate
    75 g
  • di lievito in polvere
    1 ½ cucchiaino
  • uova
    5
  • di sale
    ½ cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 234 kcal / 976 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...