Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di burro, morbido, a pezzi et per ungere
- 300 g di carote, a pezzi (3 cm)
- 150 g di cioccolato fondente, a pezzi (3 cm)
- 300 g di farina bianca
- 300 g di zucchero
- 75 g di mandorle tritate
- 1 ½ cucchiaino di lievito in polvere
- 5 uova
- ½ cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 976 kJ / 234 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Torta salata con formaggio e porri
1sa 5 dk
Riso al pomodoro con verdure e fagioli
35min
Torta ai frutti rossi
3 Std.
Knöpfli all’aglio orsino
Brak ocen
Grittibänz dolci
2 Std. 15 Min
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Brak ocen
Spaghettini al sugo con polpettine di lenticchie
1sa 5 dk
Contorno di carote e piselli
35min
Brownies al cioccolato
45min
Dip di datteri e curry
5 min
Insalata di patate
1sa 5 dk
Torta ai frutti rossi
1h 15min