Fondue de abóbora com camarão

Fondue de abóbora com camarão

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 doses

Składniki

  • abóboras Hokkaido pequenas (350-400 g cada) (ver dica)
    4
  • maionese
    100 - 200 g
  • queijo Emmental cortado em pedaços (2-3 cm)
    200 g
  • queijo manchego cortado em pedaços (2-3 cm)
    200 g
  • cebolo (spring onion) só a parte branca, cortado em pedaços
    200 g
  • pimenta preta
    1 pitada de
  • camarões pequenos s/ casca
    20
  • azeite p/ saltear
    1 c. chá de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 995.9 kcal / 4167 kJ
Białko 34.1 g
Tłuszcz 69.1 g
Węglowodany 67.5 g
Błonnik 11.3 g
Tłuszcz nasycony 23.9 g
Sód 1105.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...