Rosas salgadas de massa folhada sem glúten

Rosas salgadas de massa folhada sem glúten

4.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 doses

Składniki

  • manteiga cortada em pedaços pequenos (1-2 cm aprox.), previamente congelada
    200 g
  • farinha p/ pão s/ glúten mais q.b. p/ polvilhar
    200 g
  • água gelada, mais q.b. p/ cozer os ovos
    65 g
  • sal
    1 c. chá de
  • ovos frios
    2
  • queijo Gruyère cortado em pedaços
    100 g
  • salsa só as folhas
    3 pés de
  • fiambre em cubos
    200 g
  • queijo quark
    60 g
  • pimenta preta
    ½ c. chá de
  • paprika fumada
    ½ c. chá de
  • natas
    30 g
  • Cebolinho q.b. p/ polvilhar

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 521.2 kcal / 2180.5 kJ
Białko 17.4 g
Tłuszcz 40.2 g
Węglowodany 25.9 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 23.1 g
Sód 954.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...